Christien Mouw (2)

Het is donderdag 16 december 2021. Mijn lieve, dappere moeder is vandaag overleden. Ze heeft een symbolisch appelboompje geplant (naar Luther), ze laat iets achter, iets moois dat groeien kan, op deze nevelachtige dag, vol van de mist die ze altijd zo mooi vond in de Schepping. Ze kon amper nog lopen toen we voor het laatst naar de volle maan keken; over drie dagen is ze weer vol. Over vijf dagen is het de kortste dag. Daarna zullen de dagen weer lengen en zal dat vrucht dragen wat ze geplant heeft. Omega, weer Alpha; daar droomde ze van, en het papoeapauwenmeisje werd een witte pauw. Ik ben haar dankbaar en verwonder me over de Schepper.

|| rouwkaart (pdf) ||

De begrafenis heeft op 21 december 2021 plaatsgevonden.

Audio-opnames:


Christien bij het vennetje. Foto: Evangelische Omroep (EO). Op 3 augustus 2021 's avonds had ze deze foto opgezocht op haar computer, de foto stond nog open in "Xee". Ik vroeg of dit de foto was die ze nog zou kiezen (we zouden de dag erop eigenlijk samen haar helpen de foto te vinden), en dat bevestigde ze.


Oude informatie:

Van sommigen heb ik het adres, van velen enkel de email, en van anderen helemaal niets. Niet alleen zal de papieren rouwkaart niet iedereen bereiken; ook zal die mogelijk te laat komen nu het zo kort dag is. Daarom stuur ik de rouwkaart met voorrang via de digitale weg, zodat iedereen zich welkom kan voelen bij de rouwdienst en de begrafenis. Er is ook een online condoleanceregister.

Impact coronamaatregelen op de rouwdienst van dinsdag 21 dec. a.s.: Gezien het feit dat alles al gepland staat, uitnodigen verzonden zijn en dat de plechtigheid in een grote ruimte, de kerk is, mag alles gewoon doorgaan en hoeven we geen rekening te houden met het aantal. Wel alle overige maatregelen als afstand houden, mondkapjes dragen en geen handen schudden etc. in acht nemen.

Valide CSS!   Valide HTML5!